Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Avfall

I hyresavtalet framgår vad som gäller för sophantering. I vissa hyresavtal ingår sophämtning, i fastighetens miljörum. Om det inte ingår i ditt avtal behöver du teckna ett abonnemang för sophämtning med SRV. Det är de som hanterar avfall i Huddinge kommun. Du hittar mer information på deras webbplats.

Du som hyr butikslokal, kontor eller förråd av Huge har ett hyrestillägg för avfallshantering och ersättningen är baserad på din lokalandel. Vi anvisar dig ett miljörum där du kan sortera avfall enligt markerade fraktioner. Huge tar hand om borttransport av dessa.
Övrigt avfall är ditt eget ansvar.

Tillsammans verkar vi för trivsel och renlighet inom fastigheten och dess allmänna utrymmen. Du får t.ex. inte ställa upp material utanför din lokal. Om du ändå gör det har Huge rätt att efter skriftlig anmodan forsla bort detta på din bekostnad.

Matavfall

80 procent av våra kommunala lokaler har möjlighet att sortera matavfall.

Återvinningscentralen

Här lämnas sådant som inte får slängas bland vanliga sopor såsom kemikalier, målarfärg, lim och lack (läkemedelsrester ska lämnas tillbaka till apoteket). I Huddinge finns en återvinningscentral
Storvretsvägen/­Vretvägen i Skogås.

För öppettider: www.srvatervinning.se

Senast uppdaterad: