Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Medarbetarna gör Huge

Huge har kompetent och engagerad personal, men då och då behöver vi förstärkning. Vi som jobbar här är allt från byggprojektledare till drifttekniker och trädgårdsmästare. Läs gärna mer om karriärvägarna på Huge här nedanför. Välkommen med din ansökan.

Träffa några av våra medarbetare

Johan Reideby

Johan Reideby

Business Controller

Den pedagogiska rollen är nog den viktigaste delen i mitt jobb. Den handlar om att öka förståelsen hos alla medarbetare i projekten om hur saker hänger ihop rent ekonomiskt. Då kan vi påverka tillsammans.

Det säger Johan Reideby som är business controller och högst delaktig i tidig planering och löpande uppföljning av Huges projekt. Till vardags jobbar han nära projektägare, projektledare, ombyggnadskoordinatorer med flera, exempelvis i bolagets projekt för stambyten.

– Redan i tidigt skede har vi bra koll på normhyrorna efter ett stambyte. Utifrån det tittar vi tillsammans på hur rätt investeringar kan förbättra projektkalkylen samt öka driftnettot i fastigheten och bolaget.

I grunden är det ett långsiktigt arbete med att över lång tid optimera Huges resultat och marknadsvärden. Det håller också Johan Reideby ett extra öga på.

Sandra Stenberg

Sandra Stenberg

Centrumledare

– Vi har näst intill fullt uthyrda lokaler, vilket bidrar till ett rikt folkliv samt en känsla av trygghet, säger Sandra Stenberg som är centrumledare.

Hon jobbar på kort och lång sikt med att Huges centrum ska vara en naturlig mötesplats för alla invånare och att de ska bidra med livskraft till hela kommunen.

– Huges centrumanläggningar har mycket goda kommunikationer och fungerar som knutpunkter för resande med pendeltåg och bussar. Det ökar också attraktiviteten hos anläggningarna och lockar nya verksamheter som vill etablera sig och fortsätter:

– Det är så roligt att samverka med en mängd olika människor som brinner för Huddinge, och att få vara med och utveckla våra centrum genom kreativitet och nytänkande som ger resultat.

Tom Barger

Tom Barger

Drifttekniker

– Huges fastigheter är numera uppkopplade med ett styr- och övervakningssystem. Från min dator eller telefon kan jag övervaka och styra anläggningar för värme, ventilation och kyla samt se rumstemperaturen i lägenheterna. Det finns även funktioner för larmhantering om avvikelser, säger Tom Barger, som är driftstekniker med ett stort ansvar för Huges energianvändning och för inomhusklimatet hos bolagets hyresgäster.

Systemet gör det också möjligt att se fler mätvärden än tidigare. Det underlättar optimeringar med en lägre energianvändning som följd.

– Systemet ger också en bra överblick av underhållsbehovet i anläggningen. Det kan förebygga driftsttörningar, exempelvis att en pump går sönder och att hyresgästerna då blir utan varmvatten.

Disa Roxner

Disa Roxner

Projektledare

– För mig är miljömässig hållbarhet jätteviktigt. Därför är det spännande och väldigt utvecklande att få vara med i uppstarten av vårt arbete med krav på beräkning av klimatavtryck vid nyproduktion för Bonden 7 i Trångsund, säger Disa Roxner, som är projektledare och engagerad i Huges arbete med att förstå och minska Huges klimatavtryck.

Huge har tagit hjälp av IVL Svenska Miljöinstitutet för att ta fram en klimatberäkning för Bonden 7 och att arbeta fram ett kravställningsdokument vid upphandling av nyproduktion.

– Bonden 7 omfattas inte av det nya lagkravet om klimatdeklarationer. Men vi såg ändå nyttan av att arbeta med frågan. Det ger oss insikter i hur vi kan börja arbeta med klimatkrav vid upphandling och vilka möjligheter vi har med att minska vår klimatpåverkan.

Björn Kannerberg

Björn Kannerberg

Projektledare

Min största utmaning och styrka är samordning och kommunikation. Jag behöver kunna ge snabba och genomtänkta svar för att hålla bollen i rullning. Det är mitt ansvar att projektet fortlöper smidigt.

Det säger Björn Kannerberg, som är projekt-ledare med ansvar för det omfattande stambytet i Ängsgården i Vårby, vilket kommer att pågå i flera år.

En annan utmaning har varit tillgängligheten under pandemin. Det har försvårat arbetet när fysiska möten ställts in eller skjutits upp. Att få träffa nya människor och fördjupa sina kunskaper är det Björn tycker mest om i sin roll.

– Det är utredningar och en del detektivarbete för att hitta de bästa lösningarna. Sådant tycker jag är väldigt utvecklande.

Hanna Stegrud

Hanna Stegrud

Teamledare

–Jag ville jobba på ett större företag med utvecklings-möjligheter där man får göra samhällsnytta och valde att söka mig till Huge. Känslan av Huge som ett genuint och välkomnande bolag förstärktes under rekryteringen, säger Hanna Stegrud, som är teamledare och fortsätter.

– Jag uppskattar verkligen att Huge har gett mig ett så stort ansvar trots att jag är ny. Det känns som att Huge satsar på oss som är nya i branschen.

Som projektledare har hon ett helhetsperspektiv, men även fokus på små detaljer. Roligast är variationen i arbetet.

– Jag får bra stöd från kollegor, konsulter och entreprenörer, men också från våra hyresgäster. Alla är väldigt hjälpsamma.

Jessica Rosenblad

Jessica Rosenblad

Kundvärd

Jessica Rosenblad är kundvärd med särskilt fokus på uthyrning av Huges studentlägenheter i Flemingsberg och Visättra.

– Det är fantastiskt att få hjälpa studenter till en egen bostad och i dessa fall oftast den allra första. Samtidigt är det ofta mera jobb med att till exempel kontrollera studieintyg, säger hon.

 

 

Prenumerera på lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster

Vill du ha information när det dyker upp nya jobbmöjligheter hos oss? Registrera din uppgifter och få ett e-post när vi söker nya medarbetare.

Registrera din uppgifter här

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Huge ska vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje.

Bra anledningar att jobba hos oss

Kontaktperson:

Senast uppdaterad: