Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Flemingsberg

Flemingsberg är ett expansivt område i kommunens sydvästra del, med närmare 17 000 invånare. Dessutom kommer dagligen tiotusentals personer hit för att arbeta och studera. Här finns nämligen bland annat Södertörns högskola, Karolinska Institutet (KI-Syd), Kungliga Tekniska Högskolan (KTH Syd), Stockholms Musikpedagogiska Institut och Novum, ett biotekniskt forskningscentrum och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare.

Flemingsbergs centrum

1 650 lägenheter

Flemingsberg har en stor andel flerbostadshus från 1960- och 70-talen, men här finns också en del villor och radhus. Huge har cirka 1 650 lägenheter i Flemingsberg. Och fler bostäder ska det bli! Dessutom äger vi Flemingsbergs Centrum.

Natur och fritid

Flottsbro är känd för sin alpina skidbacke och sommartid kan du bada i sjön och trampa dig runt någon av mountainbikebanorna. Gillar du att cykla passerar förresten Sverigeleden genom Flemingsberg. Och har du inte fått nog av sport finns ett sportcenter i närbelägna Visättra. Där kan du till exempel spela hockey, bandy, fotboll och tennis.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Flemingsberg. Vid Flemingsberg station stannar både pendel- och fjärrtåg och resan till centrala Stockholm tar cirka 18 minuter. Det finns även många busslinjer i området.

Våra lägenheter

Vi har cirka 1 650 lägenheter i Flemingsberg. De ligger bland annat på Diagnosvägen, Terapivägen och Röntgenvägen. På Hälsovägen har vi studentlägenheter. 

Se karta över var fastigheterna ligger