Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Här bygger vi för framtiden

Huddinge är i förändring och målet är ambitiöst: att vara den kommun som driver utvecklingen i södra Stockholm. Huge spelar en viktig roll i den här expansiva fasen i kommunens utveckling.

Visualisering av vardagsrum

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med över 110 000 invånare är Huddinge den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Kommunen växer och målet är att Huddinge ska vara ett naturligt val att såväl bo som besöka och verka i. 

Huge spelar en nyckelroll och bidrar till en varierad bostadsblandning med små och stora, äldre och nyproducerade bostäder i alla kommundelar. Målet är mångfald av utbud och invånare genom en mix av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Detta berikar området och stödjer hållbar social utveckling i hela Huddinge kommun.

Utveckling av Flemingsberg

Ambitionen är att Huddinge kommun ska bli en av de mest populära kommunerna i länet. För att det ska bli möjligt pågår just nu en rad stora och viktiga projekt. Den största satsningen är utvecklingen av Flemingsberg där det ska skapas en levande stadskärna med bostäder, kontor, butiker och restauranger.

20 000 lägenheter

Totalt planeras cirka 20 000 nya bostäder i Huddinge kommun till 2030. Kraftigast tillväxt sker, förutom i Flemingsberg, i Kungens kurva och centrala Huddinge. Det som i dag är Skandinaviens största handelsplats, Kungens kurva, ska förvandlas till en levande stad med nya bostäder, skolor och mer service. Dessutom pågår flera omfattande infrastrukturprojekt i kommunen, inte minst Spårväg syd som ska knyta ihop de södra delarna av regionen.

 

Nyproduktionsprojekt

Studenten 1 — 210 nya hyreslägenheter

Studenten 1 — 210 nya hyreslägenheter, Flemingsberg

Nyproduktion - Pågående

Vi kommer bygga 210 bostäder, butikslokaler och en förskola för 160 barn i ett helt nytt bostadskvarter på Hälsovägen i Flemingsberg.

210 nya lägenheter

Bonden 7 — 125 nybyggda hyreslägenheter

Bonden 7 — 125 nybyggda hyreslägenheter, Trångsund

Nyproduktion - Pågående

Vi bygger 125 hyreslägenheter i kvarteret Bonden vid Trångsundsvägen - nära kommunikationer och natu...

Bonden 7 — 125 nybyggda hyreslägenheter

Fler projekt

Senast uppdaterad: