Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Välkommen hem!

Här har vi samlat information för dig som bor hos oss, om till exempel renovering och vad som gäller vid flytt. Du hittar också blanketter och kan enkelt söka efter svar på dina frågor under A-Ö om ditt boende.

A-Ö om ditt boende

Vanliga frågor och svar

Undrar du vad som gäller när du vill hyra ut i andra hand eller var du hittar ditt lägenhetsnummer? Sök i bokstavsordning efter det som är viktigt för dig.

Hitta svaret på frågan

Flytta in

Tips inför flytten

Det är mycket att hålla ordning på när flytten står för dörren. Här har vi samlat tips och råd som gör flytten lite smidigare. Välkommen till Huge!

Att tänka på inför flytten

Blanketter

Här kan du ladda ner blanketter i pdf-format, till exempel om du vill säga upp lägenheten, ansöka om byte eller hyra ut i andra hand.

Blanketter

Förnya och renovera

Vill du renovera ditt boende? Då finns flera valmöjligheter. På våra områdeskontor kan du titta närmare på alternativen. 

Här kan du se dina val

Upprustning

Vi rustar upp

Av Huges knappt 8 000 bostäder är drygt hälften från 1960- och 1970-talet och i behov av upprustning – ett arbete som kommer pågå de kommande 10–12 åren. 

Läs mer om upprustningen

Frågor och svar om stambyte

Här har vi sammanställt en rad frågor och svar som är vanliga i samband med ett stambyte. I de allra flesta fall bor våra hyresgäster kvar under byggtiden. Men vissa fastigheter kräver mer omfattande åtgärder och då får hyresgästerna flytta till en ersättningsbostad.

Frågor och svar om stambyte