Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Trångsund

Trångsund ligger i Huddinge kommuns nordöstra del och har omkring 10 000 invånare. Här finns många friliggande villor men också radhus och lägenheter. Huge äger bland annat bostadsfastigheter men även stora delar av Trångsunds Centrum. Det är ett litet utomhuscentrum med affärer, restauranger, apotek, bibliotek och vårdcentral.

Sjönära

I Trångsund har du alltid nära till sjöarna Drevviken och Magelungen. Det finns flera fina badplatser och vintertid går folk man ur huse för att åka skridskor på isarna. I området finns även Trångsundsskogens naturreservat med en blandning av barrskog och ädellövskog och vackra vyer ut över sjön Drevviken. De många naturområdena ger bra möjligheter till friluftsliv.

Kommunikationer

I Trångsund finns flera busslinjer och en pendeltågsstation. Tåget till Stockholm central tar 19 minuter. Bussresan till Farsta Centrum tar runt en kvart.

Våra lägenheter

Huge har drygt 600 lägenheter i Trångsund. Bland annat på Spelvägen, Korpstigen, Hammartorpsvägen och Trångsundstorget.

Se karta över var fastigheterna ligger