Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Visättra

Visättra hette tidigare Östra Flemingsberg och byggdes som ett miljonprogramsområde under 60- och 70-talen. Huge äger flera bostadsfastigheter här och även studentbostäder. Naturligtvis finns både förskolor och skolor. Läget är oslagbart, nära till bland annat Södertörns högskola, Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Hugeägda Visättra centrum är visserligen inte så stort, men här finns mataffär, några butiker, en frisör och restauranger.

Lekplats i Visättra
Sportfokus

I Visättra behöver du aldrig ha tråkigt. Sportcentret är en av Storstockholms största idrottsanläggningar. Här finns bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motionsspår, skidspår, boulehall, en 18-håls frisbeegolfbana och ett utegym helt byggt av trä. Alldeles intill ligger en BMX-hall och skogarna runt omkring passar fint för orientering.

Naturnära

Både barn och vuxna har fina möjligheter att njuta av Visättras naturnära läge. Kommunen har byggt en naturlekplats som delvis är tillgänglighetsanpassad och Flemingsbergsskogens naturreservat är populärt både för svamp- och bärplockning. Markerade leder tar dig genom trollskog, över berghällar och förbi små myrar. I Visättra finns också murrester av en fornborg, som ger skjuts åt fantasin.

Kommunikationer

Visättra ligger nära Flemingsbergs station och pendeln till Stockholms central tar 18 minuter. Vid stationen stannar också många fjärrtåg. Det är gångavstånd till Södertörns högskola, Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Bussen till Huddinge Centrum tar ungefär 15 minuter.

Våra lägenheter

Huge har cirka 1000 lägenheter i Visättra och Björnkulla. De ligger bland annat på Visättravägen, Sågstuvägen och Björnkullaringen.

Se karta över var fastigheterna ligger