Hoppa till innehållet

Plus 65

Är du över 65 år och vill bo hos Huge? Eller har du fyllt 40 år och redan nu vill planera för ditt boende när du blir pensionär? Då är Plus 65 något för dig!

Att Plus 65 är för dig som har fyllt 65 år hörs på namnet. Och det sätter så klart också sitt avtryck på atmosfären. Många Plus 65-hyresgäster värdesätter lugnet och grannsamvaron där de bor. 

Lugnt, tryggt och praktiskt seniorboende

Du kan ställa dig i kön när du har fyllt 40 år, men flytta in får du göra först när du är 65. På vår kundportal Mina sidor publiceras lediga Plus 65-bostäder. Där kan du läsa mer om varje lägenhet. Om du filtrerar sökningen visas bara de lägenheter som motsvarar dina önskemål.

Gör så här:

Logga in/registrera dig på vår kundportal Mina sidor för att ställa dig i bostadskön för Plus 65. Din köplats är så kallad aktiv, vilket innebär att du ska logga in minst en gång per år för att behålla din plats i kön samt själv aktivt anmäla intresse om du hittar en lägenhet som du vill hyra.

 Mina sidor

Huges seniorlägenheter

  • Huge har idag 452 lägenheter som är öronmärkta så kallade Plus 65. 
  • Lägenheterna finns i centrala Huddinge, Flemingsberg, Skogås och Trångsund.
  • Gemensamt för lägenheterna är att de ligger nära centrum och kommunikationer, men i övrigt är det inget som skiljer dem från vanliga lägenheter.

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Gunilla och Lasse

Gunnilla Netzén Gran och Lasse Gran bor i en Plus 65-lägenhet i ett hus alldeles intill Huddinge centrum. Att byta villa mot lägenhet var inga konstigheter. 

Har hittat hem

Oscar och hunden Rio

När Oscar bestämde sig för att det var dags att flytta till lägenhet besökte han olika områden för att se var han skulle trivas bäst. Trångsund var ett sådant område. 

Trivs i Trångsund