Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Bevakning

För oss är det viktigt att våra områden är trygga och att våra hyresgäster trivs. Därför finns väktare och ordningsvakter från företaget Rapid tillgängliga i våra centrum och bostadsområden.

Rapid är Huges upphandlade bevakningsföretag.  Deras ordningsvakter finns i flera av våra centrum och i våra bostadsområden ronderar deras väktare. Det är även Rapid som tar hand om vår störningsjour. 

Parkeringsövervakning

QSG sköter parkeringsövervakningen och p-automaterna i hela Huges bestånd. Du kan kontakta dem om en bil är felparkerad och om någon ställt sig på din förhyrda plats. QSG kontaktar du på 08-502 362 33.

Huges störningsjour

Om du upplever att dina grannar stör eller att något annat störande inträffar i ditt bostadsområde kan du kontakta vår störningsjour på kvällar och helger. Upplever du störningar under dagtid kontaktar du vår kundservice. 

Kontakta kundservice

Läs mer om störningar och hur du kontaktar vår störningsjour

Senast uppdaterad: