Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Fräscha badrum efter renovering på Sjödalstorget

Vilken skillnad! Efter renovering är badrummen på Sjödalstorget 3A-B moderna och fräscha – redo att erbjuda ett bra boende i många år framöver. Framåt sommaren är vi klara med renoveringen i hela huset, som då både fått fräscha badrum, nya ledningar för vatten och avlopp, uppgraderad ventilation och ett modernt elsystem. Och dessutom nya kök hos de hyresgäster som valt till det.

Badrum före och efter renovering i projektet på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16

– Arbetet har flutit på bra och vi har hållit tidplanen utan några större justeringar. Så det känns toppen när vi snart är halvvägs in i projektet, säger Johan Hammarberg, projektledare.

Dags hos grannarna efter sommaren

I samma projekt ingår även grannhuset på Kommunalvägen 14-16. Där är det dags att dra i gång renoveringen efter sommarsemestern.

Tillsammans med vår entreprenör Metrolit har vi nu detaljplanerat tidplanen för nästa hus – och går i dagarna ut med den informationen till hyresgästerna. I varje lägenhet tar renoveringen cirka 8-12 veckor.

– Ungefär tre veckor innan vi startar träffar vi varje hyresgäst för ett personligt möte och går igenom vad som ska hända och hur de behöver förbereda. Hyresgästen får också möjlighet att ställa frågor, vilket brukar vara uppskattat, säger Ana-Jele Halbori, ombyggnadssamordnare.

Vi har en väl genomarbetad metod både för själva renoveringen och för omtänksamma kontakter med våra hyresgäster. Det tycker jag att vi kan vara stolta över, säger Mikael Halvarsson.

Se resultatet före-efter

Nyfiken på resultatet i de klara lägenheterna på Sjödalstorget? Kolla in bilderna på före och efter renovering här!

Handfat och badrumsskåp före och efter renovering i projektet på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16

Blandare före och efter renovering i projektet på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16

Kök före och efter renovering i projektet på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16

Spis före och efter renovering i projektet på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16

 

Senast uppdaterad:

Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16

Med start hösten 2023 stambyter och renoverar vi totalt 112 lägenheter och 5 lokaler på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16. Våra hus i Huddinge centrum har varit trivsamma hem i många år, men nu är det dags för en förnyelse. Så att husen håller i lika många år till och kan erbjuda bra boende även för nya generationer.

Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16