Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Studievägen 5-19

Vi stambytte och renoverade i 54 lägenheter på Studievägen 5-19 i Skogås.

Upprustning av 54 lägenheter

Under renoveringen på Studievägen 5-19 gjorde vi ett så kallat stambyte där varje lägenhet fick nytt badrum och vi bytte vatten- och avloppsledningar. Vi bytte också ut elsystemet för att uppfylla dagens myndighetskrav.

Starttid: Februari 2023
Färdigt: Sommaren 2023

Till dig som är hyresgäst

Vill du veta mer om hur ett stambyte går till? Titta på vår film som beskriver hur vi går tillväga när vi byter stammar i våra fastigheter.

Se filmen Stambyte - så här kan det gå till

Mer om hur det går till att byta stammar kan du läsa under:

Frågor och svar om stambyte

Kontaktpersoner

Om du har frågor om upprustnings- och stambytesprojekt kan du kontakta våra ombyggnadssamordnare. Före eller efter upprustningen kontaktar du kundservice eller gör en felanmälan via Mina sidor.E-post till vår ombyggnadssamordnare

Mer om Skogås

Trångsund och Skogås ligger i Huddinge kommuns nordöstra del och här bor drygt
23 000 människor i höghus, låghus, radhus och friliggande villor. Huge äger över 1 900 lägenheter i områdena, stora delar av Trångsunds centrum och hela Skogås centrum.

Trångsunds centrum är ett litet utomhuscentrum med affärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I Skogås centrum finns det mesta du kan behöva: mataffär, café, gym, tandläkare och bibliotek. Intill centrum ligger vårdcentral och barnmorskemottagning.

Skogås har ett bra utbud av fritidsaktiviteter. Drevviken erbjuder badmöjligheter under sommartid och skridskoåkning vintertid. I Lännaskogens naturreservat finns barrskogar, myrar och sjön Kvarnsjön. Simmar gör du i Skogåshallens 25-metersbassäng, och Rackethallen lockar bland annat med badminton och squash, paddel. På idrottsplatsen Nytorps mosse finns en konstgräsplan och utegym med hinderbana.

 

}