Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Fäbodvägen 2-26

Vi stambyter och renoverar i 85 lägenheter på Fäbodvägen i Skogås.

Upprustning av 85 lägenheter

Under renoveringen på Fäbodvägen 2-26 kommer vi att göra ett så kallat stambyte där varje lägenhet får nytt badrum och vi byter vatten- och avloppsledningar. Vi byter också ut elsystemet för att uppfylla dagens myndighetskrav.

Du som bor där idag kommer också att kunna göra vissa tillval, som tex. nytt kök och vitvaror.

Renoveringen startade: Januari 2024

Beräknas klart: Sommaren 2024

NYHETER OM PROJEKTET

  • Full fart i renoveringarna

    2024-04-09 Skogås 2 april öppnas stammarna i sista trapphuset på gården. Samtidigt har de första besiktningarna gjorts...

Till dig som är hyresgäst

Vill du veta mer om hur ett stambyte går till? Titta på vår film som beskriver hur vi går tillväga när vi byter stammar i våra fastigheter.

Se filmen Stambyte - så här kan det gå till

Mer om hur det går till att byta stammar kan du läsa under:

Frågor och svar om stambyte

Här hittar du inom kort brev och informationsmaterial som adresserats till kontraktsinnehavare av lägenheter på Fäbodvägen 2-26 som rör planerat upprustningsprojekt i fastigheten.

Kontaktpersoner

Om du behöver hjälp under pågående upprustnings- och stambytesprojekt kan du kontakta våra ombyggnadskoordinatorer. Före eller efter upprustningen kontaktar du kundservice eller gör en felanmälan via Mina sidor

Mer om Skogås

Trångsund och Skogås ligger i Huddinge kommuns nordöstra del och här bor drygt
23 000 människor i höghus, låghus, radhus och friliggande villor. Huge äger över 1 900 lägenheter i områdena, stora delar av Trångsunds centrum och hela Skogås centrum.

Trångsunds centrum är ett litet utomhuscentrum med affärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I Skogås centrum finns det mesta du kan behöva: mataffär, café, gym, tandläkare och bibliotek. Intill centrum ligger vårdcentral och barnmorskemottagning.

Skogås har ett bra utbud av fritidsaktiviteter. Drevviken erbjuder badmöjligheter under sommartid och skridskoåkning vintertid. I Lännaskogens naturreservat finns barrskogar, myrar och sjön Kvarnsjön. Simmar gör du i Skogåshallens 25-metersbassäng, och Rackethallen lockar bland annat med badminton och squash, paddel. På idrottsplatsen Nytorps mosse finns en konstgräsplan och utegym med hinderbana.

}