Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Renovering smygstartar med nya fönster på Kommunalvägen 14-16

Centrala Huddinge
Nu smygstartar vårt renoveringsprojekt på Kommunalvägen 14-16 med nya fönster som isolerar bättre och gör innemiljön skönare. Samtidigt monterar vi också nya friskluftsventiler. Även grannhuset på Sjödalstorget 3A-B får framöver nya fönster.

Händer som öppnar fönster

I vecka 46 sätter vi i gång fönsterbytet med hjälp av entreprenören Svea Fönster. Inför det har vi provmonterat fönster och balkongdörr i en lägenhet för att se att allt fungerar i praktiken. 

Större renovering med start i vår

Till våren är det sedan dags att sätta i gång med den planerade renoveringen där husen ska få nya vattenledningar, avloppsstammar, elsystem – och nya fräscha badrum i alla lägenheter. Först ut blir då Sjödalstorget 3A-B.

– Mycket förberedande arbete är klart. Vi har fått in alla medgivanden från hyresgästerna, vi har haft samrådsmöten och lyssnat in synpunkter. Dessutom har vi ordnat en visningslägenhet som vi ska bjuda in hyresgästerna till. Där återstår bara lite småfix, sedan är lägenheten redo för besök, berättar Johan Hammarberg, projektledare.

Kök och parkettgolv går att välja till

I samband med renoveringen kan de hyresgäster som vill välja till nytt kök och parkettgolv för att ytterligare uppgradera sin lägenhet.

– Visningslägenheten ger hyresgästerna möjlighet att känna på alla material och visualisera hur deras egen lägenhet kommer se ut efter renoveringen. För den som är osäker är det bra att få se i verkligheten exempelvis hur det nya köket ser ut, säger Ana-Jele Halbori, ombyggnadskoordinator.

Publicerad: