Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Huges värderingar

På Huge har vi en värdegrund som vägleder oss i stora och små beslut. Det är självklart för oss att ha en jämställd och mångkulturell arbetsplats.

Trädgårdspersonal planterar blommor

Hos oss är det viktigt att du kan kombinera ditt arbete med privatlivet där du har utrymme för dina prioriteringar. Därför ser vi positivt på att du ska kunna utveckla din karriär även vid föräldraledighet. Vi försöker också lägga möten och utbildningar inom rimliga tider för de medarbetare som har en familj och andra intressen att ta hänsyn till.

Mångkulturellt

Vi har många nationaliteter som bor eller hyr bostäder hos oss. Eftersom vi alltid strävar efter att ge den bästa service till våra hyresgäster ser vi det som självklart att ha en mångkulturell arbetsplats. Idag har ett tjugotal av oss rötterna från andra länder och kulturer.

Jämställdhet

Jämställdhet är en del av det dagliga arbetet och ingår som en del när vi fattar beslut om rekrytering, lönesättning och utbildning. Vi eftersträvar också att jämställdhetsfrågorna diskuteras på arbetsplatsen så att de ständigt hålls levande.

Vår värdegrund

Livskraft

Vi vill vara med och skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet. Därför tänker och agerar vi långsiktigt – ekologiskt, socialt och affärsmässigt. På så sätt skapar vi också möjligheter för företaget och våra medarbetare att växa och utvecklas.

Professionell

Vi fattar beslut på affärsmässiga grunder och ser till att vi har rätt kompetens för våra behov. Vi tar initiativ till dialog och samarbetar med våra kunder, kommunen och andra aktörer. Och vi tar ansvar för vad vi lovar.

Omtanke

Vi är nyfikna på och intresserade av våra kunders behov och önskemål. Vi bryr oss om och visar respekt för människor, hus och miljö. Vi tar personligt ansvar och visar individuell handlingskraft, men är bäst när vi arbetar tillsammans.

Se filmen om Huge

Senast uppdaterad: