Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Akuta fel

Felanmälan av akut fel

Vid akuta fel ska du inte vänta till nästa dag. Till akuta fel räknas till exempel hiss ur funktion, stopp i avlopp, inget vatten, helt strömlösa lokaler/trapphus eller skada på fastigheten som innebär risk för personskada eller inbrott. Om du kontaktar vår jour för ett fel som inte är akut kan du komma att faktureras för arbetet. Efter kontorstid når du oss genom att ringa vårt journummer 08-502 362 07.

Tänk på att alltid ha ditt avtalsnummer till hands när du kontaktar oss så får du snabbare hjälp.

Innan du anmäler fel, kom ihåg att titta i gränsdragningslistan i ditt hyresavtal. Där hittar du information om vem som ansvarar för service och underhåll eller utbyte vid behov.

OBS! om du vet eller misstänker att du har fått skadedjur i din lokal ska du alltid kontakta Kundservice på 08-502 36010.

Krossad ruta

Det är du som ansvarar för skador på glasrutor och entrédörrar till din lokal. Därför är det viktigt att ha en företagsförsäkring.

Läs mer om  försäkringar.

Senast uppdaterad: