Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Korttidskontrakt

I flera av våra bostadsområden sker ombyggnationer, bland annat stamrenoveringar. Lediga lägenheter i dessa områdena hyrs därför ut med korttidskontrakt.

Med ett korttidskontrakt får du inget besittningsskydd utan kan tvingas flytta efter uppsägning med en kalendermånads uppsägningstid. Avtal gällande avstående från besittningsskydd ska undertecknas vid avtalsskrivandet och godkännas av hyresnämnden.

Lägenheter med korttidskontrakt hyrs ut i befintligt skick och enbart nödvändiga reparationer utförs. Du kan inte göra tillval på dessa bostäder. Lägenheter med korttidsavtal hyrs ut till den ordinarie kön vi Stockholms Bostadsförmedling. Om du tecknar ett korttidskontrakt så kvarstår du i den ordinarie kön. Uppsägningstiden för ett korttidskontrakt varierar mellan 1-3 månader beroende på hur länge uthyrningsperioden varar.

Studentlägenhet

Huge har cirka 700 studentlägenheter i närheten av Campus Flemingsberg. De förmedlas av Bostadsförmedlingen.

Studentlägenhet

Senast uppdaterad: