Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Vi uppdaterar ritningar för delar av Huddinge centrum

Centrala Huddinge
Under våren och sommaren kommer vi på Huge uppdatera våra ritningar över kvarteret mellan Forellvägen, Forelltorget, Sjödalstorget och Lilla Sjödalstorget i Huddinge centrum. Då behöver vi besöka både lokaler och vissa lägenheter i kvarteret.

Huddinge centrum

Kvarteret består av flera sammanfogade huskroppar med olika byggår och varierande typer av ritningar. Vi kommer därför göra mätningar för att säkerställa att våra ritningar stämmer – och se till att alla uppgifter vi behöver finns med.

Besök i lokaler och lägenheter för att mäta

I samband med mätningarna behöver vi besöka alla lokaler och några av lägenheterna i kvarteret. Du som blir berörd av detta får mer information separat inför besöket.

Entreprenör och arbetstider

Det är vår entreprenör Ascensa som gör mätningarna åt oss. De arbetar på dagtid mellan klockan 08.00 och 17.00. Mätarbetet innebär inget buller eller liknande störningar.

Frågor?

Om du har frågor kring detta är du självklart välkommen att höra av dig till oss.

Senast uppdaterad: