Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Visning inspirerar inför renovering

”Hur kommer mitt nya badrum se ut? Ska jag välja ett nytt kök? Vilken bänkskiva är snyggast?” Ofta har våra hyresgäster många frågor och funderingar inför en renovering – och det kan vara till hjälp att få se alla valmöjligheter i verkligheten. Därför håller vi nu i dagarna öppet hus i vår visningslägenhet och har bjudit in de boende på Sjödalsbacken 1 där vi ska börja renovera efter sommaren.

Hyresgästen Veronica Skoglund pratar med ombyggnadssamordnare Josefine Ricalais i vår visningslägenhet på Sjödalsvägen 11.

– Jättefint, tycker jag som är sugen på mer färg, säger hyresgästen Veronica Skoglund om de nya grå köksluckorna. Hon är en av besökarna vid vår första visning – och ser klart nöjd ut.

Hon blir också positivt överraskad över att ett nytt kök bara blir några hundralappar dyrare per månad jämfört med renoveringens basnivå, utan nytt kök.

Första projektet med fler valmöjligheter

Inför renoveringen ska hyresgästerna välja klinker till badrummet och bänkskiva till köket. De har också möjlighet att göra tillval som nytt kök och parkettgolv. Och i just det här projektet testar vi att erbjuda ytterligare valmöjligheter – vita eller grå köksluckor och svarta eller silverfärgade kökshandtag, för dem som väljer nytt kök.

– Det är något hyresgästerna efterfrågat, så vi hoppas att det blir uppskattat. Jag tycker själv att de grå köksluckorna är väldigt fina och det ska bli spännande att se hur många som väljer dem, säger projektledare Johan Hammarberg.

För att visa alla valmöjligheter på bästa sätt är visningslägenheten möblerad och stylad.

– Vi vill inspirera och ge hyresgästerna en känsla av hur deras egen lägenhet kan se ut efter renoveringen, säger ombyggnadssamordnare Josefine Ricalais.

Byggstart efter sommaren på Sjödalsbacken 1  

Efter sommaren räknar vi med att komma i gång med byggarbetet på Sjödalsbacken 1, det första av våra tre hus runt Sjödalsparken som ska få nya badrum, uppgraderad ventilation och nya ledningar för vatten, avlopp och el.

– Förberedelserna har rullat på bra, så vår förhoppning är att kunna börja redan i augusti. I vanlig ordning tar arbetet 8-12 veckor i varje lägenhet – och vi räknar med att vara klara i hela huset framåt årsskiftet, säger Johan Hammarberg.

I samma projekt ingår också husen på Sjödalsbacken 9 och Sjödalsvägen 11.

Kika in i visningslägenheten digitalt

Nyfiken på hur det ser ut i visningslägenheten? Här bjuder vi på några bilder.

Kök i visningslägenhet på Sjödalsvägen 11.

Kök i visningslägenhet på Sjödalsvägen 11.

Kök i visningslägenhet på Sjödalsvägen 11.

Badrum i visningslägenhet på Sjödalsvägen 11.

Badrum i visningslägenhet på Sjödalsvägen 11.

Publicerad: