Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Vann du på Huddingedagen?

2024-06-04
Folkligt, trevligt och fullt med aktiviteter för stora och små. Så kan vi summera Huddingedagen i Sjödalsparken den 1 juni. Tävlade du kanske i vårt tält? Nedan har vi svaren på vuxentävlingen - där vi lottar ut 5 presentkort på vardera 200 kronor i Huddinge centrum. De lyckliga vinnarna kontaktas via SMS under den här veckan.

Barn som bygger torn av klossar i Huges barntävling på Huddingedagen 2024

Under Huddingedagen fokuserade vi även på att lyfta fram våra nyproduktioner i Flemingsberg och Trångsund. På temat ”Vi bygger – är du också en byggare?” kunde barnen bygga träklossar på höjden, med vinst varje gång och glasscheckar till de sextio bästa byggarna.

–  Det är roligt att följa barnen när de bygger. Alla har sin stil och många var väldigt duktiga. Rekordet landade på tjugoen klossar på höjden, på en inte helt plan yta. Imponerande, säger kommunikationschef Anders Sundqvist.

Svar i Huges tävling på Huddingedagen 2024

 

Senast uppdaterad: