Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Toppbetyg för renoverade Röntgenvägen 5

Fräscha kök och badrum, tydlig information och bra bemötande från hantverkarna. Vår hyresgästenkät efter renoveringen på Röntgenvägen 5 visar att många av de boende är nöjda.

Kök i studentlägenhet på Röntgenvägen 5 i Flemingsberg

– Det känns toppen att vi fått så bra betyg av våra hyresgäster i enkäten, säger Hanna Stegrud, projektledare på Huge.

I enkäten ger 71% av hyresgästerna det nya badrummet betyg 4, 5 eller 6 av totalt 6. Köket får nästan lika bra betyg och även uppfräschningen av de allmänna utrymmena är mycket omtyckt, visar hyresgästernas svar.

Många nöjda med informationen

Det är också glädjande att informationen från oss på Huge är uppskattad, 77% ger betyg 4,5 eller 6 på frågan om informationen var tillräcklig och lätt att förstå. Dessutom tycker hyresgästerna att kontakten med byggentreprenören Metrolit har fungerat bra. De flesta svarar att de blivit vänligt bemötta, fått hjälp inom rimlig tid och att de fått tydliga svar på sina frågor.

– Jag förstår att många hyresgäster är nöjda med Metrolit. De har gjort ett bra jobb i det här projektet och vi har haft ett smidigt samarbete, berättar Hanna Stegrud.

Så förbättrar vi kommande projekt

Det enda som inte får riktigt lika bra betyg är städningen under byggtiden.

– När det gäller städningen så har vi tagit till oss av kritiken och kravställer i upphandlingarna för kommande projekt att det ska städas oftare. På så sätt hoppas vi att hyresgästerna ska bli mer nöjda med städningen framöver, förklarar Hanna Stegrud.

I hyresgästernas fritextsvar kommer det också fram några förslag på vad vi kan göra bättre till nästa renovering, vilket vi tar med oss i planeringen framåt.

– Vi vill ju även ha in förslag på förbättringar, det är minst lika viktigt som beröm för det som är bra. Vi arbetar ständigt med att finslipa våra metoder – och då är hyresgästernas enkätsvar ett värdefullt underlag, säger Mikael Halvarsson, projektchef på Huge.

Badrum i studentlägenhet på Röntgenvägen 5 i Flemingsberg

Detta är hyresgästerna mest nöjda med

Ett urval av kommentarer

”Jag älskar korridorerna och entrén, det känns lugnt och det ser väldigt fint ut.”

”Badrummets nya skick. Väldigt fräscht och modernt.”

”Köket blev mycket fräscht, det är jag mest nöjd med.”

”Badrummet känns fräscht. Allmänna utrymmen är ljusa och luftiga.”

”The people who worked with the renovation. Very friendly and safe.”

Detta har vi gjort i renoveringen

Vårt studenthus på Röntgenvägen 5 i Flemingsberg har bland annat fått nya ledningar för el, vatten och avlopp. I lägenheterna har vi moderniserat kök och badrum, bytt fönster och lägenhetsdörrar. Vi har också renoverat taket, förbättrat ventilationen och fräschat upp trapphus, entréer och andra gemensamma ytor.

 Entré till Röntgenvägen 5 i Flemingsberg

Senast uppdaterad: