Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Så ska lägenheterna se ut efter renovering på Sjödalstorget

– Vad fint det blir med nytt kök! Och jag gillar den grå bänkskivan, den ska jag nog välja. Parkettgolvet känns ju riktigt bra, vad kostar det? Snyggt med vitt kakel i badrummet. Och hur blir det med handdukskrokar, ingår det? Hyresgästernas frågor och kommentarer avlöser varandra när vi håller öppet hus i vår visningslägenhet på Sjödalstorget 3B den här veckan.

Ombyggnadssamordnare Ana-Jele visar Huges tillvalsbroschyr i visningslägenheten på Sjödalstorget 3B.

Lägenheten är inredd i kök, badrum och hall för att ge en känsla av hur det kommer se ut efter renovering. Till de första visningstillfällena har vi bjudit in alla boende på Sjödalstorget 3B, som är först ut i renoveringen av de båda husen på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16.

– Här kan hyresgästerna se hur det blir med nytt badrum, nytt kök och parkettgolv. De träffar också oss på Huge som arbetar med renoveringen och kan passa på att fråga om allt de undrar över, säger Ana-Jele Halbori, ombyggnadssamordnare på Huge.

Flera valmöjligheter

I samband med renoveringen kan hyresgästerna välja till nytt kök och parkettgolv i ett eller flera rum. De ska också välja klinker till badrummet och bänkskiva till köket. Allt detta finns att titta på i visningslägenheten.

– Den som vill kan göra sina val direkt på plats – eller i lugn och ro hemma efteråt, säger Ana-Jele.

Trolig byggstart i sommar

Framåt sommaren räknar vi med att komma i gång med förberedande arbeten inför renoveringen.

– Vår förhoppning är att kunna börja med vissa arbeten före sommarsemestrarna. Och att vi sedan kan komma i gång inne i lägenheterna efter sommaren. Och vi startar med Sjödalstorget 3B, säger Johan Hammarberg, projektledare.

Så ser det ut i visningslägenheten

Kökskran, diskbänk och kakel i köket i visningslägenheten på Sjödalstorget 3B.

Badrum i visningslägenheten på Sjödalstorget 3B.

Handdukstork och handfat i badrum i visningslägenheten på Sjödalstorget 3B.

Hatthylla och el- och mediacentral samt hallmöbel och parkettgolv i visningslägenheten på Sjödalstorget 3B.

Senast uppdaterad: