Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Miljöutbildning för sommarjobbarna

Förra veckan höll vår hållbarhetsstrateg Ellinor Dässman en miljöutbildning för sommarjobbarna i Unga för orten. Det var fokus på biologisk mångfald och så gjorde ungdomarna i ordning odlingslådor.

Ungdomar i gruppMånga av ungdomarna känner till Agenda 2030, men inte hur vi som fastighetsbolag bidrar till målen. Med miljöutbildningen berättar vi om hur vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan – och visar på hur det går att arbeta med miljöfrågor på ett fastighetsbolag.

Kluriga frågor

– Det är en väldigt rolig uppgift i min roll. Vi hade fokus på biologisk mångfald och gjorde bland annat i ordning odlingslådor, sådde bönor och planterade blommor som lockar fjärilar. Ungdomarna ställde en hel del kluriga frågor – och det var tydligt att de redan kunde mycket om Agenda 2030 och biologisk mångfald. Det känns bra inför framtiden! säger Ellinor.

Mer om unga för orten

Unga för orten är en trygghetssatsning under sommaren där ungdomar får arbeta med att göra fint i sina bostadsområden. Det ger också ungdomarna chansen att tjäna egna pengar och lära sig hur det fungerar på en arbetsplats. Det är vi på Huge tillsammans med andra fastighetsbolag inom Samverkan i Huddinge som håller i Unga för Orten.

Senast uppdaterad: