Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Huge på Karriärföretagens topplista 2024

2023-11-17
Huge är fortsatt en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Det bekräftas av Karriärföretagen som även 2024 lyfter fram Huge på Karriärföretagens topplista över stora arbetsgivare som erbjuder unga talanger de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna. Bland övriga karriärföretag märks Tele2, Trygg Hansa och Handelsbanken.

Karriärföretag 2024

Karriärföretagen motiverar utmärkelsen med att ”Huge är en arbetsgivare som satsar stort på att skapa en omtänksam och inspirerande arbetsmiljö. Med fokus på hållbarhet, samhällsnytta och förnyelse erbjuder Huge spännande möjligheter för både erfarna professionella och nystartade talanger.

Genom att locka de bästa talangerna och främja samarbete, innovation och individuell tillväxt skapar Huge en arbetsplats som verkligen står ut. Om du söker en plats där du kan utvecklas och arbeta i professionella kundrelationer är Huge den perfekta platsen att bygga din karriär.”

Huge utvecklar talanger

– Det känns roligt att Karriärföretagen återigen uppmärksammar oss. Vi är långsiktiga i våra satsningar på att rekrytera och utveckla kompetenta medarbetare. Det lönar sig. Vi har många exempel på medarbetare som utvecklats i nya roller och uppdrag inom Huge. Exempelvis projektledare, förvaltare, fastighetsvärd, processutvecklare och ombyggnadssamordnare, säger Huges HR-chef Elisabeth Norling.

Fokus på långsiktighet

I en tid av oro inom många fastighetsbolag erbjuder vi på Huge ett långsiktigt uppdrag med fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Under de kommande tio åren ska vi renovera 4 500 lägenheter, förnya centrumanläggningar samt utveckla våra stora ambitioner inom områdesutveckling och fastighetsskötsel. Och då behövs många kvalificerade medarbetare.

– Arbetsmarknaden 2024 fortsätter att vara högst konkurrenskraftig, och företag behöver differentiera sig för att attrahera och behålla de bästa talangerna. Arbetet med Employer Branding är därför avgörande idag för att företag ska kunna konkurrera om de bästa talangerna på arbetsmarknaden. Ett starkt arbetsgivarvarumärke gynnar både deras rekryteringsarbete och deras förmåga att behålla kvalificerad personal, säger Karriärföretagens ordförande Patrik Wigton.

Fakta Karriärföretagen

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. De utsedda arbetsgivarna får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Karriärföretagen vill vara bryggan mellan studenter och unga yrkesverksamma och deras nästa arbetsgivare. Därför har vi också skapat en plattform för lediga jobb, stipendium, traineeprogram, webbinarium och karriärråd för studenter och Young Professionals.

Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals men även Senior Professionals. Syftet med utmärkelsen är att hjälpa och leda Sveriges studenter och Young Professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Senast uppdaterad: