Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Huge bygger nytt på Huddingedagen

Som svampar ur jorden reser sig tälten i Sjödalsparken inför Huddingedagen 1 juni klockan 10-16. Från Huge deltar vi under dagen på temat Vi bygger nytt. Vi berättar om Bonden 7 och Studenten 1 och lockar med roliga tävlingar och priser för små och stora.

Under Huddingedagen samlas företag, föreningar, politiska partier och representanter från kommunen för att träffa Huddinges invånare. Dagen är uppskattad och välbesökt, med aktiviteter, musik och mat. Lägg därtill Jazzdagarna 31 maj – 1 juni som från scenen ökar tempot i hela parken.

- Vi berättar om vårt långsiktiga arbete med att skapa viktiga värden inom ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. I år med fokus på Huges efterfrågade nyproduktioner i Trångsund och Flemingsberg. Det ska bli roligt, säger kommunikationschef Anders Sundqvist.

Mycket välkommen att besöka oss i tältet. Ta gärna med vänner och släkt. Vi har tävlingar med vinst varje gång, glasscheckar och presentkort i centrum.

Väl mött i parken!

Senast uppdaterad: