Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Fira in våren i Huddinge Centrum

2023-04-21
På Dansens dag, lördagen den 29 april, firar vi in våren i Huddinge Centrum. Under dagen bjuder vi på en mängd olika aktiviteter som passar alla åldrar. Vi delar också ut vårens kuponghäfte med fina erbjudanden från butiker och restauranger.

Fira in våren i Huddinge Centrum

Få cykeln vårfixad eller testa alienbike

Programmet inleds kl. 12 och pågår fram till kl.15. Under dagen kommer det att finnas aktiviteter på flera olika torg. På Lilla Sjödalstorget kan du få din cykel vårfixad av Cykelgaraget och på Forelltorget blir det centrumorientering som Hitta ut Huddinge/Snättringe SK arrangerar.

Mitt på Sjödalstorget byggs en cykeltrafikbana upp där barn kan lära sig cykla i trafiken. Här kommer du också att kunna testcykla en felstyrd aliencykel där du verkligen utmanas att använda båda hjärnhalvorna.

Dans, zumba och BMX-show

Eftersom det är Dansens dag bjuder vi även på en hel del dans, både att beskåda och att delta i själv. Dansverkets duktiga elever uppträder vid tre tillfällen under eftermiddagen och SATS kör ett zumbapass på scenen som alla är välkomna att delta i.

Vid 14-tiden blir det full fart och härliga trix på Sjödalstorget med Andreas Andy Lindqvist, dubbel världsmästare i BMX.

Program

Hela programmet med tider och platser hittar du på Huddinge Centrums hemsida.

Senast uppdaterad: