Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Bris får våra julklappspengar

2023-12-20
Det blir BRIS som i år får Huges julklappspengar, 60 000 kronor. Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer.

Huges vd Karin Strömberg Ekström med en julscheck till BRIS

Bris är den ideella organisation som fick flest röster i vår omröstning bland medarbetarna.

– Jätteroligt att det var så många som röstade i år och väldigt spännande att räkna rösterna då det länge var väldigt jämt mellan Kvinnojouren och BRIS. Det är roligt att pengarna går till BRIS som gör stor skillnad för barn som far illa, de arbetar utan stora allmänna anslag och för dem betyder alla gåvor väldigt mycket för hur många barn de kan hjälpa, säger Elisabeth Norling, HR-chef på Huge.

Fin tradition

– Jag är stolt över vår fina tradition där våra medarbetare ger bort sina julklappspengar till välgörande ändamål varje år. I år blir det BRIS, Barnens rätt i samhället, som får 60 000 kronor till sin viktiga verksamhet för att stötta barn och unga. Det gör mig varm i hjärtat att vi får skänka dessa pengar till just BRIS, säger Huges vd Karin Strömberg Ekström.

Det här gör Bris

Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Med barnkonventionen som grund stöttar Bris barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses.

Bris erbjuder stöd till barn och unga via telefon, chatt, mejl, forum och gruppverksamhet. Bris driver även en vuxentelefon där vuxna kan få stöd i frågor som rör barn.

Publicerad: