Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Årets centrumaktör 2024

2024-04-16
Stort grattis till Plusen i Flemingsberg centrum som utsågs till Årets centrumaktör 2024 på den årliga näringslivsgalan Huddinge Enterprize.

Fatih Inekci och butiken Plusen i Flemingsberg centrum är Årets centrumaktör 2024

Så här lyder juryns motivering till priset:
"En frisk fläkt med blick för kundernas önskemål och ett genuint engagemang för platsen Flemingsberg centrum. I rask takt anpassas och utvecklas butiken för att ta vara på nya möjligheter och attrahera nya kunder. Som god granne månar hyresgästen också om att butikerna ska komplettera varandra snarare än konkurrera med varandra. Huge ser hyresgästen som en stor tillgång i kommande arbete med att utveckla Flemingsberg centrum till en attraktiv och modern handelsplats."

Kriterier inför val av pristagare

Följande kriterier ska uppfyllas av pristagaren.

  • En bra verksamhet som bidrar till att skapa flöde till platsen
  • En god granne som bidrar till att lokalhyresgästerna handlar av varandra och kompletterar varandras koncept snarare än att konkurrera
  • En engagerad lokalhyresgäst som bidrar till en god dialog med hyresvärden och som är skötsam både när det gäller myndighetskrav samt att följa öppettider och renlighet i allmänna ytor och soprum
  • En hyresgäst som aktivt deltar i arbetet med att öka centrumets attraktivitet

–Fatih Inekci och hans butik Plusen lyckas verkligen bidra till ett positivt flöde på platsen med sitt engagemang och sin lyhördhet för vad kunder efterfrågar. Det är ett teamwork mellan hyresvärd och hyresgäst att tillsammans arbeta för en ökad attraktivitet för Flemingsbergs centrum. Plusen uppfyller alltså dessa kriterier med råge och vi är väldigt glada över att kunna utse dem som årets centrumaktör, säger Kristina Hafström, uthyrningschef lokaler på Huge.

Senast uppdaterad: