Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Huge topp tio bland studenter

2024-09-10
Huge är fortsatt en av de mest attraktiva arbetsgivarna. 2024 är vi ett av Sveriges 100 karriärföretag. Och i en färsk sommarmätning bland nästan 5 000 studenter finns Huge med på topp tio över de mest attraktiva arbetsgivarna för samhällsvetare.

– Det känns roligt att återigen uppmärksammas av Sveriges unga studenter. Vi lyckas väl med att lyfta fram bra saker och profilera oss i digitala medier. Dessutom är vi genuint långsiktiga i vår verksamhet och i våra satsningar på att rekrytera och utveckla kompetenta medarbetare. Det lönar sig, säger HR-chef Elisabeth Norling.

Studenterna har röstat fram

Det är företaget Karriärföretagen som via sitt karriärnätverk, under maj – juli 2024, genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan; vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2024.

Deltagare i omröstningen i år var totalt 4.796 Young Professionals fördelat på följande kategorier: IT, Civilingenjörer, Högskoleingenjörer, Ekonomer, Samhällsvetare, Fastighetsmäklare och Jurister.

Läs mera här 

Publicerad: