Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Dags att börja renovera på Sjödalstorget 3B

Centrala Huddinge
I mitten av september börjar vi renovera lägenheterna på Sjödalstorget 3B. Inför det gör vi olika förberedande arbeten.

Så förbereder vi för bygget

Vi sätter upp containrar utanför Kommunalvägen 14-16 – och gör även en gång till Paradisgaraget för att kunna ta ut byggavfall den vägen. Vi bygger tillfälliga duschar och toaletter på entréplan på Sjödalstorget 3B (tidigare hembygdsföreningens lokal). På vägen in till dessa blir det kodlås och kamerabevakning, för din säkerhets skull.

Start i september med tvåorna på 3B

I september börjar vi renovera alla tvåor på Sjödalstorget 3B. Och i oktober fortsätter vi med nästa lägenhetsstorlek. Se tidplanen på projektsidan huge.se/forellen11 för alla detaljer.

Byggfirma, arbetstider och störningar

Byggfirman som gör arbetet åt oss heter Metrolit. Deras arbetstider är vardagar klockan 07.00-17.00. Arbeten som innebär störande ljud startar tidigast 08.00. Vi gör självklart allt vi kan för att inte störa dig som bor här, men du kommer behöva stå ut med en del byggstök den här tiden.

Personligt möte inför byggstart

Ungefär tre veckor innan byggarbetet börjar i din lägenhet kommer vi hem till dig som bor på Sjödalstorget 3A-B och Kommunalvägen 14-16 för ett personligt möte. Då går vi igenom i detalj vad som ska hända och hur du ska förbereda inför renoveringen.

Senast uppdaterad: