Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Kika in i nybygget i centrala Flemingsberg

Huges nyproduktionsprojekt Studenten 1, med 210 nya lägenheter, i centrala Flemingsberg går enligt tidplan. Nu finns de första bilderna som visar hur hemmen kommer att se ut. Lägenheterna planeras vara inflyttningsklara från årsskiftet 2025/2026.

Kök, matplats och vardagsrum

Nu har alla nyfikna möjlighet att få en förhandstitt på de kommande bostäderna i Studenten 1. Med hjälp av visualiseringar och möblerade planritningar erbjuds en tydligare bild av boendemöjligheterna.

– Vi vill ge potentiella hyresgäster möjlighet att redan nu se hur lägenheterna kan se ut och hur de kan bo om några år. Det kan vara svårt att se hur stort ett rum är på en vanlig planlösning, så vi tror att de möblerade 3d-planlösningarna kan hjälpa till, säger Disa Roxner.

De vanliga hyreslägenheterna erbjuder öppen planlösning och ekparkett i alla rum, med neutral inredning och färgval. Fönsterbänkar av natursten, förråd inne i de större lägenheterna och moderna kök med ljust kakelstänkskydd är några av de planerade bekvämligheterna. Denna förhandsvisning ger en spännande inblick i det framtida boendet i Flemingsberg.

Badrum

I badrummet är det klinker på golvet och kakel på väggarna i ljusa kulörer.

Sovrum

Planlösning

Fyra rum och kök på 83 kvm.

81 Studentlägenheter byggs

Studentlägenhet

I de kommande studentlägenheterna i Studenten 1 ligger en ljust beige, slitstark linoleummatta basen på golvet, vilket erbjuder både estetisk tilltalande och hållbara ytor. Neutral inredning och färgval ger utrymmena en ljus och luftig känsla, medan fönsterbänkar av natursten förstärker den moderna atmosfären. Köken är utrustade med ljust kakelstänkskydd och andra moderna bekvämligheter, vilket skapar praktiska och bekväma boenden perfekt anpassade för studentlivet.

Planlösning av studentlägenhet

Planlösning av studentlägenhet på 20 kvm. 

Mer om nyproduktionen i Flemingsberg

Adress: Hälsovägen, Flemingsberg
Antal lägenheter: 210, varav 81 studentlägenheter
Kvm/lägenhet: 19−99 kvm
Våningar: 6−10 våningar
Antal rum (1-5): 84 ettor, 89 tvåor, 16 treor, 17 fyror, 4 femmor
Arkitekt: Total Arkitektur och Urbanism
Entreprenör: NCC
Planerad inflyttning: 2025/2026
Förmedling: Via Stockholms Bostadsförmedling

Studenten 1 — 210 nya hyreslägenheter

Studenten 1 — 210 nya hyreslägenheter

Tillsammans med entreprenören NCC kommer vi bygga 210 bostäder, lokaler av olika slag och en förskola för 160 barn längs Hälsovägen i Flemingsberg.

210 nya lägenheter

Senast uppdaterad: