Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Stadiga framsteg på byggarbetsplatsen på Hälsovägen

Det är full fart i arbetet på området där Huge ska bygga 210 lägenheter på Hälsovägen och Medicinvägen. Vi närmar oss sommar och lugnare dagar vid bygget. Helt tomt och tyst kommer det inte vara under sommaren­ – en del arbeten kommer att göras och det kommer vara personal på plats.

Karta över husen

Hus 1:1, 1:2, 1:3

Arbetet med Hus 1 går stadigt framåt – delar av stommen (ytterväggarna) är monterad. Väggarna för garaget och lokalerna på entréplan har rests, vilket markerar en viktig milstolpe i byggprocessen. Bjälklaget ovan garage har också kommit på plats.

Hus 2

Vi har nu påbörjat takarbetena samt uppbyggnaden av innerväggar. Fasadarbetena är också i full gång, vilket innebär att byggnaden snart kommer att ta form både invändigt och utvändigt.

Hus 3

I Hus 3 fortgår byggnationen enligt plan. Stommen är färdig och nu pågår arbetet med taket. Dessutom har fasadarbeten påbörjats. Fasaden kommer vara mönstrad i beiget och rosa klinker längst ner och putsad i ljus beiget och grått.

Trafik vid byggarbetsplatsen

När vi reser stommen kan det vara mer trafik än vanligt till byggarbetsplatsen. På Medicinvägen kan det bli trångt vid möten och medan lastbilarna lossar av material som ska till bygget. Vi hoppas på att det inte ska bli allt för besvärligt för dig och hoppas på din förståelse.

Visualisering av delar av byggnaderna

Senast uppdaterad: