Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Tvättstuga

Du och dina grannar har ett gemensamt ansvar för att hålla tvättstugan i ordning. Huge står självklart för städningen, men se till att du lämnar tvättstugan lika fräsch som du själv vill ha den när det är din tur.

Så här gör du för att boka tvättpass

Tänk på detta när du tvättar

  • Töm alla fickor i plaggen innan tvätt. 
  • Använd tvättpåse för bygel-BH.
  • Undvik överdosering av tvättmedel – det är snällt mot miljön.
  • Mattor får endast tvättas i grovtvättmaskin.
  • Det är inte tillåtet att färga kläder i tvättmaskinerna.

Innan du lämnar tvättstugan

  1. Rengör tvättmedelsfacket på tvättmaskinen.
  2. Rengör luddfiltret på torktumlaren.
  3. Torka av bänkar och maskiner med en våt trasa.
  4. Sopa golvet, eller torka med en mopp.

Om något går sönder

Om utrustningen går sönder ska du felanmäla detta till oss. Ange felkoden som syns i maskinens displayfönster. Häng också upp skylten ”Felanmäld” på den trasiga maskinen. Då vet nästa person att maskinen är ur funktion och behöver inte lägga tid på att felsöka och felanmäla.

Missade du att hämta dina kläder i tid?

Dörren till tvättstugan går endast att öppna av den hyresgäst som har tvättid. Har du kläder kvar i tvättstugan när ditt pass är avslutat finns det tre alternativ att lösa det på. Det enklaste är att boka tvättpasset som är direkt efter om det är ledigt. Är inte nästa pass ledigt väntar du till dess att den hyresgäst som har bokat tvättstugan kommer.

Det finns också möjlighet att ringa till vår jour som kan komma och öppna tvättstugan. I detta fall kommer du som hyresgäst bli fakturerad för denna jourutryckning.

Här finns numret till vår jour. 

Tvätta hållbart

Att förlänga livet på dina kläder är ett sätt att värna om miljön. Klimatpåverkan, vattenförbrukning och mängden avfall minskar.

Tvätta hållbart

Senast uppdaterad: