Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Gård

Gården är en viktig del av din boendemiljö, som våra duktiga trädgårdsarbetare ansvarar för. De rensar rabatter, klipper gräs och planterar växter, men har också hand om till exempel planering och ljussättning för att skapa sköna och trygga omgivningar.

En bra utemiljö handlar om så mycket mer än planteringar och gräsmattor. Bakom de behagliga miljöerna ligger noggrann planering och mycket arbete, året runt – allt för att du och dina grannar ska trivas. Lekparker och trevliga sittgrupper är viktiga inslag, liksom trafikmiljön på gårdarna. Och under årets mörka del kan du njuta av vackert upplysta träd, broar och växtbäddar.  

Säkerhet

Vi kontrollerar regelbundet bland annat ytor, områden och lekutrustning. Utemiljöerna kring våra fastigheter ska vara både trygga och estetiskt tilltalande.

Gör en felanmälan

Om du upptäcker något trasigt eller felaktigt så är vi tacksamma om du gör en felanmälan. Tack för att du bidrar till allas säkerhet.

Om du har bil

Våra bostadsområden ska vara trygga, inte minst för barnen. Därför ber vi dig att inte köra bil på gårdar och promenadvägar. Det underlättar också för ambulans, brandkår och renhållningsarbetare.

Detta gäller för dig som har bil

Senast uppdaterad: