Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Elabonnemang

Vattenfall äger elnätet i Huddinge. Det är är dit du ska vända dig för att teckna elabonnemang när du flyttar in (gäller ej dig med hyreskontrakt där el ingår i hyran). När abonnemanget är tecknat kan du själv välja elleverantör.

Information om olika elleverantörer hittar du på Konsumenternas energimarknadsbyrå. Kom ihåg att beställa abonnemang för el i god tid, så att den fungerar redan på inflyttningsdagen. 

Vattenfall

Konsumenternas energimarknadsbyrå

Vad är anläggnings-ID?

Ett anläggnings-ID är ett unikt 18-siffrigt nummer som berättar vilken elmätare som tillhör just din bostad.  Alla elmätare har med andra ord ett unikt  anläggnings-ID, som börjar alltid med 735 999.

Du hittar ditt anläggnings-ID på din elfaktura eller på din elmätare. Du kan också fråga ditt elnätsbolag, som i Huddinge är Vattenfall.

Har du elabonnemang via Huge i ditt hyresavtal?

Då betalar du för din elförbrukning varje månad via hyresavin. Kostnaden justeras månaden efter. Med detta elabonnemang kan du inte byta elleverantör.

Har du el som ingår i hyran enligt ditt hyresavtal?

Då är kostnaden för den el du förbrukar en fast summa som ingår i totalsumman för din månadshyra.

Senast uppdaterad: