Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Bil

Våra bostadsområden ska vara trygga för alla, inte minst barnen. Därför ber vi dig att inte köra bil på gårdar och promenadvägar. På så sätt underlättar vi också för ambulans, brandkår och renhållningsarbetare att ta sig fram.

Självklart kan du köra in på gården vid enstaka tillfällen, till exempel om du ska flytta eller behöver transportera tunga och otympliga saker.

Bilplats

Huge har cirka 5 900 bilplatser (garage och p-platser) som ligger i anslutning till våra fastigheter. Lediga bilplatser annonseras på Mina sidor. Här kan alla söka parkering, oavsett om du bor hos oss eller inte.

Garage och p-plats

Tvätta bilen i automattvätt!

När du tvättar bilen frigörs bland annat olja, asfalt, bly, kadmium och krom. I avfettningsmedlet finns skadliga lösningsmedel och bilschampot innehåller kemikalier, som till exempel tensider. Det är därför inte tillåtet att tvätta bilen på gården. De farliga ämnena rinner rakt ner i avloppsvattnet! Använd istället en automattvätt eller gör-det-själv-anläggning, som har anpassats för att ta hand om farliga ämnen.

Elbil

Vi har laddningsstationer för elbilar i flera av våra garage. 

Här kan du ladda din elbil

Senast uppdaterad: