Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Gratis sommaraktiviteter i centrum

Centrala Huddinge
Nu kan du spela spel i Huddinge centrum. Sen några dagar tillbaka finns en aktivitetsbox på Forelltorget med olika spel som du kan låna gratis.

Två tjejer spelar spelDen nya Piffl-boxen, som kom på plats den 27 juni i Huddinge centrum, är fylld med roliga aktiviteter som passar alla åldrar. Här kan du aktivera dig med bland annat hopprep, ringspel, testa VOLI Paddle och fyra-i-rad. Alla aktiviteter är gratis att låna och sker via Piffls app.

Vid den nya aktivitetsboxen som står på Forelltorget (nära Intersport) har flera bänkbord ställts ut för att skapa fler möjligheter till spontan aktivitet och socialt umgänge.

– Vi ser aktivitetsboxen från Piffl som ett bra komplement till vårt övriga utbud i centrum och hoppas att Forelltorget kan bli en mysig aktivitetsyta för både barn och vuxna. Varför inte låta barnen spela fyra i rad medan du går in och handlar? Säger Sandra Stenberg, centrumledare på Huge.

Så här funkar det:

  1. Ladda ner Piffls app i App Store eller Google Play
  2. Välj aktivitet
  3. Spela
  4. Lämna tillbaka

Mer om Piffl

Piffl är en aktivitetsbox och tjänst för sport och fritid som aktiverar uterum såsom torg, näridrottsplatser, parker och aktivitetsytor. Genom Piffls app får man tillgång till rosa aktivitetsboxar fyllda med sporter, utomhusspel och träningsredskap. I appen finns även en aktivitetskarta med utmarkerade platser där man kan utöva aktiv fritid.

 

Senast uppdaterad: