Hoppa till innehållet

Gammal förskola rivs i Skogås

Skogås
Rivningsarbetena startade i november och beräknas bli klara under mars 2022. Arbetena kommer att pågå måndag – fredag, klockan 07.00-16.00.

Förskolan, som ligger på den stora gården vid Fäbodvägen och Kullstigen, rivs då den är alltför gammal och sliten – och har blivit till en mindre trygg plats. Därför kommer vi att riva den på ett miljömässigt bra sätt med sortering av material för återvinning. Vi kommer också att städa av platsen och anlägga en grusad yta.

Transporter till och från arbetsplatsen kommer att ske via Skogåstorget och Fäbodvägen 15–29. Tunga transporter på gångvägar kommer att genomföras med ledsagare.

Planer för bostäder

Tids nog är tanken att det ska byggas efterfrågade bostäder på plasten. Vi har påbörjat ett arbete med att förändra detaljplanen så att den tillåter bostäder. Vi räknar med att det kan 2–3 år att ändra i planen.

Kontakta oss för frågor

Vi ber om ursäkt för eventuella störningar som kan uppstå - och hoppas att platsen ska kännas lite trevligare och tryggare efter rivningen.

Om du har frågor kring själva rivningen så går det bra att kontakta vår projektledare via e-post: par.norgren@huge.se. eller på telefon 08-502 360 49.

Publicerad:

Senast uppdaterad: