Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Willys öppnar i Flemingsberg

2023-01-16
Willys öppnar upp i Flemingsbergs centrum inom ett par månader.

Planerna är stora för morgondagens Flemingsberg. Under de kommande tio åren fylls området med nya boende och nya företag. Samtidigt växlar servicenivån upp – och nya butiker lockas till Flemingsberg.

Däribland Willys som tar över Pulsen i centrum. Butiken öppnar med sitt senaste koncept för frukt och grönt under tidiga våren.

– Vi ser att vi bidrar till att sätta press på matpriserna där vi etablerar butiker, något som det finns ännu större behov av nu när matprisinflationen är hög. Många har mindre pengar över i plånboken, och att få tillgång till en butik med riktigt låga priser kan göra stor skillnad, säger Willys etableringschef
Heinz Möller.

Personalen jobbar kvar

Personalen på Pulsen känner väl sina kunder – och har erbjudits fortsatt anställning hos Willys. Totalt gäller det 80 personer.

– Vi säger varmt välkommen till Willys. Det är ytterligare ett kvitto på att våra stadsdelscentrum går bra. I den regionala utvecklingsplanen för Stockholm är Flemingsberg utsett till en av åtta regionala stadskärnor och ett betydelsefullt centrum i södra Stockholm, säger Kristina Hafström som är uthyrningschef på Huge

Senast uppdaterad: