Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Tummen upp för nya badrummen på Klockarvägen

Höga betyg för nya badrum och kök – och även för renoveringen som helhet. Hyresgästerna på Klockarvägen 5-7 är påfallande nöjda med många saker i renoveringen som blev klar i våras.

Bilder som visar nyrenoverat badrum på Klockarvägen i Huddinge.

Efter invigning med pompa och ståt (läs uppskattad pizzatruck) i maj skickade vi ut en enkät om renoveringen till hyresgästerna. Frågorna handlar om resultatet efter renoveringen, hur det fungerat med information, kontakter och städning under byggtiden samt vad vi kan göra bättre till nästa gång.

– Glädjande nog har vi fått många positiva svar – och även en del förbättringsmöjligheter som vi tar med oss. Vi arbetar ständigt med att finslipa och förbättra våra metoder, där hyresgästernas enkätsvar blir ett värdefullt underlag, säger Mikael Halvarsson, projektchef.

Uppskattad kontakt med Huges medarbetare

Något vi är lite extra stolta över är det fina betyget för skriftlig information och kontakten med Huges medarbetare, där de allra flesta satt betyget 6 av 6. Även kontakten med byggentreprenören får bra betyg, med några undantag.

När det gäller städning så är det många som är nöjda med slutstädningen i lägenheten, medan städningen i trapphus och tillfälliga duschar under byggtiden får något lägre betyg.

Högt betyg för helheten

Hyresgästernas helhetsbetyg på förbättringarna i lägenheten och husets allmänna utrymmen landar på 4,5 av totalt 6 – och särskilt nöjda är de med nya badrummet. Hela 82% ger badrummet betyg 4, 5 eller 6.

– Det känns riktigt bra att så många hyresgäster är nöjda, trots att de fått stå ut med en del byggstök medan arbetet pågick. Jättekul att de nya badrummen är uppskattade! Jag förstår att många tycker att det är ett stort lyft, för det har blivit väldigt modernt och fräscht, avslutar Johan Hammarberg, projektledare.

Fasad på Klockarvägen 5 i Huddinge, med höstlöv i förgrunden.

Detta har vi gjort i renoveringen

De 109 lägenheterna på Klockarvägen 5-7 har bland annat fått nya badrum, bättre ventilation och nya ledningar för vatten, avlopp och el. Många hyresgäster har också valt till nytt kök och parkettgolv. Vi har också passat på att fräscha upp de allmänna utrymmena – och dessutom bytt tak på Klockarvägen 5.

Publicerad: