Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Sex nya laddplatser i Skogås

2022-11-24
Nyligen öppnade vår nya laddstation för elbilar vid Skogås centrum. Totalt kan sex bilar ladda batterierna samtidigt. Platserna är till för såväl centrumbesökare som boende i Skogås. Avgiften för laddning och parkering betalas via appen Easy Park.

Laddstationen är en del i ett pilotprojekt där vi provar olika typer av laddmöjligheter runt om i våra fastigheter. I början av oktober öppnade vi en ny station på Bäckgårdsvägen 34 med totalt 10 uttag. För boende och besökare. Och snart har vi statistik som visar hur laddplatserna där används.

Ökad efterfrågan

Bland våra hyresgäster märks allmänt en ökad efterfrågan på laddplatser nära bostaden. Det ligger också i linje med Huges hållbarhetsmål fram till 2030 för minskade utsläpp från personbilar. Sedan tidigare har Huge även laddplatser i Huddinge centrum.

Laddplatser även i Bonden 7

Även i vår kommande nyproduktion förbereds för ett stort antal laddplatser. Enligt Plan- och Bygglagen finns krav på att förbereda för laddplatser vid nyproduktion som har bygglov efter mars 2021. För Huge innebär det att vi förbereder för laddplatser vid vår nyproduktion Bonden 7 med 125 hyresrätter intill stationen i Trångsund.

Publicerad: