Hoppa till innehållet

På samhällsvetarnas topp tio

Sedan tidigare är vi på Huge utnämnda till ett av Sveriges 100 karriärföretag 2022 bland studenter och unga talanger. Och bland studenter samhällsvetare finns vi nu på plats 8 på topp tio listan bland de mest attraktiva varumärkena. Roligt för oss – och för branschen i stort. Allmännyttan är attraktiv.

Karriärföretagen

– Den höga kännedomen om oss bland andra starka varumärken ökar möjligheterna för Huge att locka och rekrytera de allra bästa. Det är viktigt och känns mycket inspirerande, säger vår HR-chef Elisabeth Norling.

Erbjuder karriärmöjligheter

Bland tusentals stora och medelstora bolag utser Karriärföretagen varje år de 100 mest attraktiva arbetsgivarna - som erbjuder unga talanger de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna. Bland tidigare och nuvarande karriärföretag märks IKEA, Tre och Almi.

– Vid sidan av starkare rekryteringar tror jag att många anställda tycker det är fantastiskt kul att jobba i ett bolag som är känt hos andra. Detta skapar så klart en stolthet på Huge, säger Elisabeth.

Marknadsförs hela året

Karriärföretagen marknadsför under hela året topp 100-företagen i en rad olika sammanhang, på webbplatser, i sociala medier och ute på universiteten. I maj-juni använder man även en bilaga i Dagens industri för att lyfta fram de 100 bästa.

Läs mer om Karriärföretagen

Fakta - Karriärföretagens motivering

Karriärföretagen motiverar Huges plats på 100 i topplistan med att:

”Huge är en arbetsgivare som ständigt arbetar efter Vi-känslan, vilket de lyckas med utmärkt. De bjuder på en familjär företagskultur där tryggheten för medarbetarna ligger i fokus. Med många hälsosatsningar och förmåner skapar Huge en fantastisk arbetsplats. Sedan får vi inte glömma att Huge även besitter hög kompetens inom deras kommunikationsavdelning vilket levererar kvalitativt content som engagerar och inspirerar.”

 

Publicerad:

Senast uppdaterad: