Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Nu öppnar Jack's Burger

2023-03-16
Fredag 17 mars öppnar Huddinge Centrums senaste tillskott på restaurangfronten – Jack’s Burger. I 30 år har ägaren Filip Kulhan drivit restaurang tillsammans med sin bror, och nu är det dags att öppna på hemmaplan.

– Det blir den tionde Jack’s Burger vi öppnar i Stockholm. Jag är själv uppvuxen i Huddinge så det känns extra kul att öppna här, säger Filip Kulhan, vd och grundare av Jacks Burger.

Jack’s Burger är en amerikanskinspirerad restaurang med högkvalitativa råvaror. Konceptet är väl genomtänkt med en känsla av exklusivitet och värme, alla ska känna sig välkomna. Vägg i vägg kommer så småningom restaurangen Indian Brasserie att öppna, men öppningsdatum dröjer ännu en dryg månad.

 – Vi har skapat ett koncept som vi är stolta över. Menyn är noggrant komponerad och allt lagas med en stor dos kärlek. Man ska kunna glida in precis som är och äta goda burgare tillsammans med familjen eller kompisarna, säger Filip.

 

Senast uppdaterad: