Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Kontrakt skrivet för renoveringen av Botkyrkavägen 1-11

Alla områden
I slutet av januari skrevs kontraktet för renoveringen av sex punkthus i Vårby haga om 324 lägenheter. Fastigheterna på Botkyrkavägen 1-11 (Skeppet 1, 3, 4 och Ormen långe 3, 2, 1) kommer att renoveras utvändigt från mars/april 2023 till vintern 2025.

Punkthuse i Vårby haga, Botkyrkavägen 1-11

- Nu är kontraktet signerat! Vi är glada att kunna använda en entreprenör, Våtrumsteknik, som är väl bekant med fastigheterna sen tidigare, säger projektledare Björn Höst Kannerberg.

Projektet omfattar fönsterbyte/fönsterrenovering för att förbättra inomhusklimatet i lägenheterna, gjutning av ny balkongplatta för att de inom kort har passerat sin livslängd, förbättring av isoleringen i fasaderna, återställa fasaderna till sitt ursprungliga utseende för att bevara det kulturhistoriska värdet i området, byta takbeläggning och göra åtgärder för att öka säkerheten vid arbeten på taken. 

På Botkyrkavägen 11 ska också en solcellsanläggning installeras som ett pilotprojekt för Huge.

Projektet drar nu i gång i rask takt. Preliminärt redan i mars/april kommer första huset att kläs in i byggställning och arbetena påbörjas.

Senast uppdaterad:

Botkyrkavägen 1–11

Huge renoverar totalt 108 lägenheter på Botkyrkavägen

Botkyrkavägen 1–11