Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Kom och träffa oss på Huddingedagen

På Huddingedagen, den 3 juni klockan 10.00-16.00 i Sjödalsparken, kommer alla Huddingebor ha möjlighet att träffa utställare, delta i barnaktiviteter och prova på olika idrotter och mycket mer. I år kommer dagen att arrangeras tillsammans med Huddinge jazz och blues. Precis som tidigare år finns vi på Huge på plats i en monter.

Huge kommer delta på dagen för att träffa våra hyresgäster och övriga Huddingebor. Under årets Huddingedag kommer vi prata upprustning i montern.

– Det är många upprustningar som pågår och är på gång i våra områden. Vi vill berätta hur det går till i stora drag, men också visa bilder från hur det kan se ut när det är klart, säger Louise Lorander som jobbar med kommunikation i flera projekt.

Rätt kontaktuppgifter? Få en present!

I montern kommer vi också hjälpa våra hyresgäster att kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dem, för att underlätta digitala utskick via sms och mail. När man dubbelkollat sina uppgifter, och uppdaterat dem, får man en present!

Senast uppdaterad: