Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Huges intranät är nominerat till Bästa intranät i Sverige

2023-01-23
Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser och intranät svenskarna är mest nöjda med. De som har fått högst resultat av besökarna blir nominerade till Web Service Award – utmärkelserna till Sveriges bästa webbplatser och intranät.

15 företag, organisationer och myndigheter är nominerade i tre kategorier – Komersiella, Samhällskommunikation och intranät. Tävlingen utgår ifrån Sveriges största webbplatsundersökning. Undersökningen utförs av Web Service Award. Huges intranät är nominerat i kategorin Bästa intranät.

Vinnaren utses 25 januari

Vinnarna av årets Web Service Award utses den 25 januari på WSA-dagen.

– Nyckeln till att lyckas är att känna sina användare och att utveckla intranätet med deras behov i fokus. När det gäller intranätet är nyckeln att intranätet underlättar för medarbetarna i deras arbete. Tyvärr ser vi allt för många intranät som gör det motsatta. Med det sagt är det därför extra roligt att kunna presentera 15 webbplatser/intranät som verkligen ger nytta till sina besökare. Det är jämnt i toppen och det krävs topprestationer för att bli nominerad till Web Service Award, säger Pierre Du Rietz, VD för Web Service Award.

– Vi är väldigt glada över nomineringen och ser fram emot den 25:e, säger Anders Sundqvist, kommunikationschef på Huge.

Senast uppdaterad: