Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Huge på Karriärföretagens 100 i topplista

2022-12-29
2023 börjar bra för Huge som ett företag för utveckling och karriär. Även 2023 finns vi med på Karriärföretagens 100 i topplista över stora arbetsgivare som erbjuder unga talanger de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna. Bland övriga karriärföretag märks IKEA, Skanska och Tre.

Karriärföretagen motiverar utmärkelsen med att ”Huge är en arbetsgivare som värnar om sina befintliga och potentiella medarbetare och gör ett gediget employer branding arbete. På Huge finns många olika utvecklings- och karriärmöjligheter samt förmåner för de anställda i en varm och trivsam företagskultur. Huge satsar på och värdesätter sina medarbetare och välkomnar framtidens unga talanger, här kan man få en riktigt god start på sin karriär.”

– Det känns roligt att Karriärföretagen uppmärksammar oss även 2023. Huge har ett långsiktigt tänk i företagets satsningar på att rekrytera och utveckla kompetenta medarbetare. Vi har flera exempel på medarbetare som redan har tagit stora steg i sina roller som exempelvis projektledare, fastighetsvärd, förvaltare, processutvecklare och ombyggnadskoordinator. Och det är extra viktigt i en bransch med hård konkurrens om duktiga specialister, säger en nöjd Elisabeth Norling, HR-chef på Huge.

Under de senaste tre åren har Huge rekryterat ett trettiotal unga talanger under 30 år. Och fler behövs.

–  Vi har ett intressant uppdrag med fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Under de kommande tio åren ska vi renovera 4 500 lägenheter och bygga ett par tusen nya hyresrätter runt om i Huddinge. Dessutom har vi stora ambitioner inom fastighetsskötsel och kundrelationer, säger Elisabeth Norling.

Fakta Karriärföretagen

För tolfte året i rad granskar Karriärföretagen ett tusental stora arbetsgivare. Utifrån kriterier som karriärsidor på webben, närvaro och kvalitet i sociala medier och attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar väljer man ut Sveriges 100 attraktivaste arbetsgivare.

Mer om Karriärföretagen

Senast uppdaterad: