Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Flera egna hantverkare sparar pengar

Huges Hantverksgrupp utökas nu med flera nya tjänster – en snickare och två målare. Allt för att spara pengar och ge bättre service.

Hantverkare

– Det finns ett stort behov av snickeri och måleri i våra fastigheter. Med mer egen personal kommer vi att kunna ta flera jobb och erbjuda en efterfrågad kvalitet till en lägre kostnad. Sannolikt kommer även våra kunder att uppleva en bättre service och ett bättre utförande, säger Huges hantverkschef Micael Swensson.

Trycket är högt på alla lägenheter som behöver moderniseras och fräschas upp. Det är inte ovanligt att hantverkstjänster har fått köpas in för att Huges egna hantverkare är fullbokade.

Denna höst har därför tre nya medarbetare rekryterats för att satsa mer på egen personal för snickeri och målning i våra fastigheter.

– Jag är övertygad om att fler egna hantverkare bidrar till att våra pengar räcker längre, vilket gynnar vårt driftnetto, samtidigt som hyresgästerna blir nöjdare, säger Huges vd Karin Strömberg Ekström.

Alla hjälps åt

Bland de nya i Hantverksgruppen finns flera som drivit egna företag över lång tid.

– Många som varit i branschen ett tag attraheras av en tydligare tillvaro med schyssta arbetstider i ett sunt företag. Och det kan vi erbjuda! Grundtanken är att vi alla är ett team som hjälps åt där och när så behövs, fortsätter Micael Swensson.

Publicerad:

Senast uppdaterad: