Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Bris får Huges julklappspengar

2022-12-19
Det blir organisationen Bris som i år får Huges julklappspengar, 60 000 kronor. Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer.

Vd Karin med en julcheck på 60 000 kronorBris är den ideella organisation som fick flest röster i vår omröstning bland medarbetarna.

– Det känns väldigt fint att våra medarbetare har valt att ge julklappspengarna till BRIS i år. Det är ett annorlunda år i år och vi vet att många familjer och barn lever under större press än vanligt. Stort tack för ert viktiga arbete på Bris, säger Huges vd Karin Strömberg Ekström.

Öppet dygnet runt

– Tack till Huge för årets gåva till Bris. Det är ett fint och omtänksamt sätt att önska god jul! Att få känna värme från en annan människa kan rädda liv. Och en finare julgåva går inte att hitta. Denna gåva hjälper oss att vara där för barnen dygnet runt, även på julafton. Varmt tack, säger Malin, kurator på Bris.

Det här gör Bris

Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Med barnkonventionen som grund stöttar Bris barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses.

Bris erbjuder stöd till barn och unga via telefon, chatt, mejl, forum och gruppverksamhet. Bris driver även en vuxentelefon där vuxna kan få stöd i frågor som rör barn.

Senast uppdaterad: