Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Års- och hållbarhetsredovisningen 2021

2022-05-02
Verksamhetsåret 2021, det ekonomiska resultatet och vår trygghetsstrategi. Det och mycket mer kan du ta del av i Huges årsredovisning för 2021 som nu är klar.

Års- och hållbarhetsredovisning 2021

I Huges årsredovisning för 2021 kan du läsa mer om verksamhetsåret som gått och ta del av vårt ekonomiska resultat. Du kan också läsa om vad som hänt i våra olika bostadsområden, om vad som planeras i verksamheten under 2022 och om vårt miljö- och socialt hållbarhetsarbete.

– Trots utmaningarna kring pandemin har 2021 varit ett i många avseenden framgångsrikt år för Huge. Som många andra fastighetsbolag har Huge tydliga utmaningar i att skapa trygga och trivsamma miljöer mellan husen. Vi har en ambitiös trygghetsstrategi som sjösattes under året. Där ingår såväl hårda förbättringar i fastigheterna som mjuka satsningar på ungdomars fritid och sommararbete, friidrottsskola och en mycket uppskattad läxhjälp. Vi samverkar varje vecka med kommunen, polisen och andra fastighetsbolag för att snabbt kunna agera när något händer. Vi märker att de samlade trygghetssatsningarna engagerar och uppskattas av våra hyresgäster, säger Karin Strömberg Ekström, vd på Huge.

Några av våra resultat för 2021

  • Såväl bostadshyresgästerna som lokalhyresgästerna blir allt mer nöjda med Huge som hyresvärd. 
  • Den justerade soliditeten har ökat från 56 till 59 %. 
  • Energianvändningen under året har minskat med 2,6 %.
  • Under en tuff tid för centrumhandeln förstärkte vi tydligt relationerna med våra kommersiella kunder. 
  • Vi utsågs även till ett av Sveriges 100 karriärföretag för unga talanger. Det förstärks av medarbetarnas höga betyg på Huge som en attraktiv arbetsplats.

Läs hållbarhetsredovisningen

Ta del av vår hållbarhetsredovisning här

Senast uppdaterad: