Hoppa till innehållet

Kakor på Huge.se

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda. Vad är kakor?

Allt för djur i ny butik

2024-06-12
Nu får djurägare i Huddinge Centrum nära till en välsorterad djurbutik igen. Efter några veckors iordningställande av lokalen på Sjödalsvägen och en veckas smygöppning inviger Djurbutiken sin nya butik på fredag den 14 juni.

Djurbutiken i Huddinge Centrum

Här finns hyllrad på hyllrad med leksaker, godis, halsband, selen, burar, hus och andra inredningsdetaljer för husdjur. Det här är bolagets andra fysiska butik och förutom ett brett sortiment av foder kan kunderna även få rådgivning och vägledning i djungeln av produkter som finns till djur.

–Vi är väldigt glada att återigen kunna erbjuda våra besökare en butik som har det mesta för husdjur, säger Sandra Stenberg, centrumledare på Huge. Djurbutiken är ett svenskt privatägt företag med stort engagemang och många års erfarenhet av djur.

Har du förgäves letat klöspelare, gnagarmatta eller gräsbo till ditt husdjur en längre tid utan att hitta något lämpligt kan du ta en titt på Djurbutikens onlinebutik.

Senast uppdaterad: